lördag 16 april 2016

St.Aygulf-Arles...


Efter 10 soliga och fina dagar har vi nu lämnat campingen Au Paradis des Campeurs vid 
Les Issambres och Saint-Aygulf kusten.. Vi kör mot Arles för en titt på den antika staden.  På vägen dit passar vi på att handla på Gèant i Frejus.


Au Paradis des Campeurs

För andra året i rad är vi på denna camping och vi trivs väldigt gott här. Den ägs och sköts av en familj och har så gjorts i många år. Fint och rent är det. Det ligger vid La Gaillarde Plage i  Les Issambres vid St-Aygulf. Det är är nära till stranden, bara 50 meter.


La Gaillarde Plage
Nu är vi installerade...


Nästan alla platser har eget vatten. Här blommar det fortfarande tusenskönor på gräsmattorna, som inte är klippta ännu. Det har bara varit öppet i några dagar så här råder full aktivitet.

Blommor på passande ställen


Dessa klöverblommor kantar husen med duschar och toaletter.


JonJon på trappan och håller koll...


Saint-Aygulf  - Les Issambres


Här ligger många flotta villor och många har en egen liten strand.

Frejus ses på andra sidan.


Frejus och Gèant

Fantastiskt fräsch avdelning med frukt och grönt. Många sorters sallader (stora). Sprutas med kyld ånga hela tiden.


Här fattas inget. Övriga avdelningar var lika imponerande. Fisk och skaldjur var enastående.

Arles


Nu fortsätter vi mot Arles med lite mer varor än vad som var tänkt.


Vi var ganska högt upp ett tag.


Vi kom till Arles och kollade först in campingen som verkade ok. Fortsatte sedan till centrum och turistinformationen inför morgondagens begivenhet. Vi fick då reda på att det är marknad i morgon. Värt ett besök det också.


Blått och fint blommar det...Vi får se om vi hinner med detta i morgon.


Fortsättning följer.....
4 kommentarer:

 1. Den första campingen ser verkligen fin ut! Arles har vi också besökt och den staden gillade vi. Frankrike är fint och har mycket att bjuda på!

  SvaraRadera
 2. Den campingen ligger precis bredvid en ställplats så den är lätt att hitta...jättefin. Jag tror att ni var här nere samtidigt som oss förra året. Frankrike gillar vi! Arles ska bli spännande att besöka idag!

  SvaraRadera
 3. Skönt och gott ni har det �� vackra platser ni fotar alltid trevligt att få se. Nyfiken av mig som du vet. Nu reser vi på fredag dock inte med vår husbil men det blir nog bra det också. Ha det fortsatt gott...Kram ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi har det bra och är nu på väg så sakta hemåt. Första regnet fick vi igår i form av ett åsk, regn och hagelväder under 10 minuter. Vi hinner inte hem tills ni åker men önskar er en trevlig resa/ Kram från oss

   Radera