söndag 25 december 2016

Jul och reseplanering


Så var nu julafton över och nu är det "julefrid". I år hade vi som vanligt sonen med familj hos oss, flickorna är dom två äldsta av våra fyra barnbarn. Nu blir det till att äta rester i några dagar, som vanligt 😜.
Stormen Urd väntas dra in över västkusten och det är en klass 2 varning på den. Då passar det bra att sitta inne och reseplanera, som vi gör. Om två månader kör vi mot Spanien och Portugal, för att stanna i 6 veckor. Det ska blir väldigt skönt efter detta trista väder som vi har haft den senaste tiden. Vi önskar alla som läser denna blogg en god fortsättning.... kanske ses vi nere i södra Europa snart.


Gran med batteribelysning, kan vara bra att ha om det blir strömavbrott.


Våra äldsta barnbarn 💕


 Reseplanering på gång! Vi har sparat många tips ifrån andra bloggare också.


(Bild tagen från internet)
Röd hyacint fick jag inte tag på detta året, men nästa år är det ett måste..


😊

"Ni kommer aldrig att lyckas - fyrmanna-band är ute. Åk hem till Liverpool..."
(Chef på skivbolaget Decca till medlemmarna i Beatles, 1962)


4 kommentarer:

 1. Mysigt att reseplanera och härligt att se fram emot en resa på sydligare breddgrader! Stormen väntar vi också på ... och hoppas att den bedarrar lite innan den når vår båt ... Önskar en fortsatt fin julhelg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj....ja vi får hoppas att Urd lugnar ner sig innan den når er. Fy för att vara i båt när det stormar. Må så gott

   Radera
 2. Vi har firat en grön jul och åker tillbaka till värmen 1 februari. I år är nog första gången vi inte planerat vårt resande utan åker "dit näsan pekar". Att planera är ju jättekul, men även oplanerat är spännande. Ha det gott på er resa och god fortsättning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli så roligt att komma ner. Vi åker i slutet av februari och vi har haft god hjälp av era inlägg i vårt planerande. Vi gillar ju som ni att fricampa och emellanåt stå på ställplatser. Må så gott

   Radera