måndag 23 januari 2017

Nu räknar vi ner...

Upp och nedvända världen. Snökaos, översvämningar, jordskred i södra Europa och i södra delen av Sverige är det fortfarande barmark, med en och annan storm. Klimatförändringarna gör sig påminda, på ett otäckt sätt....😕
Under några veckor har vi en liten fyrbent tjej under bevakning, då hon är nyopererad. Vi har provat vår fina julklapp, som vi fick av vår son med familj. Jättebra var denna Slow Cooker.
Nu är det bara 34 dagar kvar tills vi åker. Vi hinner se VM på skidor hemma och i bilen på vägen ner.


Så här såg det ut vid samma tid i januari 2016...nu har här varit barmark sedan i mitten av december.


Jag gjorde kalops i denna igår, himla smidigt. Bara att bryna i innergrytan utan fett på spisen och sedan lägga i kryddor och det som ska vara. Lagar sig själv på fem timmar. Man kan ha hela middagen i.


Jättegott och smakrikt....denna tar vi med oss i husbilen.


Denna lilla dam opererade vi bort livmodern på för en vecka sedan och hon mår fint, men hon behöver uppsikt ett tag till. Hon är en av tre hundar som ska följa med oss ner.


Internet är en fluga som kanske blåser förbi. 
Jag tror inte att folk i längden kommer att vilja ägna så mycket tid, 
som det faktiskt tar,  åt att surfa på nätet.
/ Ines Uusman 1996 - IT-ansvarig minister3 kommentarer:

 1. Vilken vintrig bild den översta! Förstår att ni räknar ner, något att se fram emot!

  SvaraRadera
 2. Måste bara kommentera ditt (Ines uttalande) lilla tillägg om internet. Tänk vad vore våra resmål värda utan all sökning om info. Mun till mun är bra men att googla om resmål är en stor del av vårt arbete när vi väljer resmål.
  Hoppas ni får en bra resa

  SvaraRadera
 3. Tack! Ja det är roligt att planera och göra listor över platser, som man hittar på nätet. Vi har ju hundar så det blir övervägande ställplatser (utan pinjeträd) som gäller...

  SvaraRadera