torsdag 22 mars 2018

På ringlande vägar mot Aguilas...

Vi har fortsatt mot Aguilas och ställplatsen Anibal via väg RM332. Dagen efter tog vi oss in till Rincon del Hornillo där mosaiktrapporna fanns och gick längs strandpromenaderna tillbaka. Fyllde nästa dag på gas och bytte en spansk flaska innan vi körde vidare mot ett blåsigt Almerimar.



Ringlande men vacker väg RM332 Här var det riktigt ödsligt och vi mötte nästan inga bilar.


Här ser jag tre figurer....ett ansikte till vänster, hund i mitten och en mus till höger 👀😊


EN rastplats hittade vi här för rastning av hundar.

Aguilas och Ställplatsen Anibal


Vi gick en runda vid platån vid ställplatsen ...riktigt blåsigt väder. 
Man kan fylla Svenska gasolflaskor här vid Repsol-tappen som ligger i anslutning till ställplatsen.


Här gällde det att ha stöd i blåsten.


En vilsen fågel i blåsten.


Hornillo och mosaiktrapporna


Vackra och färgglada mosaiktrappor gjorda av en man under 12 år


Samma trappa sedd uppifrån. Här ser man hur nära stranden det ligger. 


Fantastiskt arbete. Googla på Rincon del Hornillo så finns det mer att läsa om detta.


Toppen av trapporna.


Här sitter jag och här finns servering, men den var inte öppen än.


Porten uppifrån gatan


Vackert hus med läcker röd färg mot det vita.


Vi gick strandpromenaden mot Aguilas och där tog vi en fika.


Vacker vy på vägen tillbaka


Kaktus med knoppar

Almerimar


Vi var här förra året och det blåste lika mycket då som  nu. Denna gången var restaurangerna öppna och vi passade på att gå ut och äta.


Full fart till havs och i luften.


Nu fortsätter vi mot Malaga...


4 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Härliga bilder! Och gillar verkligen mosaiken!!!

Our Vantastic Travels sa...

Vilket fint mönster de gjort med hjälp av mosaik

Janice Aliena sa...

Jag läser en kommentar online blogg från en Los Angeles-baserad Journalist Reveals Hur hon hittar en sann kärlek (pojkvän) (Herr Rätt), jag skickar ett mejlmeddelande för att kontakta samma Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig , jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också. Jag hade turen att jag kom över oduduwa email {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} kontakta på ett blogginlägg. Idag berättar jag med glädje och lycka är mitt brutna äktenskap återställt till kärlek, ... det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en stava på min vägnar för att återställa min ex-make med hans stavning av magi och kärlek-encharntment stavning. Jag är gift över 6 år, äktenskapslivet är ibland litet och bittert, men nyligen var mitt äktenskap så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter ett sätt att skilja sig, vi bröt upp innan 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med goda gåvor av kärlek och vi håller båda loven att leva tillsammans för alltid. Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig dåligt längre ... jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är vad det känns).
Jag är greateful och tacksam mot den här stora mannen. Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att detta kommer att fungera för dig också, 100% säker.
kontakta honom genom sin personliga e-postkommunikation.
Dr.Oduduwa har befogenheter att lösa följande förhållande kärleksproblem;
* Love Spells Win-Back Ex älskare
* Framgång och främjande magisk stavning
* Lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDD HÖG
* förbannelse upplösning
* andlig rensning
* Fruktbarhet magi - FRUKTER OF KVINNOR
* Dekretiserande magi, SPEL LOTTERI & VINSPEL SPEL
Internetåtkomst hjälper verkligen mycket till att ge snabb och brådskande informationslösning till livsproblem, jag är väldigt glad att hitta lösningar på min relationskris.

maya elijah sa...

hej alla, jag är här för att dela ett litet vittnesbörd. Jag heter Shira elijah, jag är 40 år gammal, jag gifte mig vid 31, har bara ett barn och levde lycklig i alla sina dagar. Efter ett års äktenskap har min man blivit så konstig och jag förstår inte riktigt vad som händer, han har packat hemifrån till en annan kvinna, jag älskar honom så mycket att jag aldrig drömmer om att förlora honom, jag gör mitt bästa för att se till att man kommer tillbaka till mig, men utan hjälp, gråtande och gråtande och ber om hjälp, jag pratade om det med hans familj men fick inget svar. Så min bästa vän Anna Johansson lovade att hjälpa mig. Hon berättade för mig om en man som heter Dr Alaba, berättade att han är en väldigt stor man och en riktig man som man kan lita på och som inte har något att göra med kärleksfrågor som han inte kan lösa och hon berättade för mig hur han har hjälpt otaliga människor att återuppbygga sin relation. Jag var verkligen övertygad, jag kontaktade snabbt hans e-postadress, dralaba3000@gmail.com eller hans WhatsApp / viber med det numret +1(425) 477-2744. Jag förklarar alla mina problem för honom, han sa till mig att jag inte behöver oroa mig för att alla mina problem kommer att lösas omedelbart. Han berättade för mig vad jag skulle göra för att få tillbaka min man, och jag sa det, han sa att efter 3 dagar skulle min man komma tillbaka och börja tigga, och det hände verkligen som han sa, jag blev väldigt förvånad, det är så otroligt. Härligheten av vår relation med Gud är nu mycket nära och vi lever båda lyckliga i alla våra dagar. Om du stöter på ett liknande problem, kontakta honom omedelbart och lös problemet en gång för alla. Jag är också ett levande vittne